۵ پاسخ

قطره استامینوفن یه ساعت قبل از واکسن بعدا هم هر چهار ساعت دوبرابر وزنش بهش میدی حوله سرد روز اول حوله گرم روز دوم واکسن چهار ماهگی واکسن سختیه

سلام عزیزم من شنبه دخترمو بردم زد.خیلی خیلی رلحت بود نه تب کرد نه بی قراری.قبل رفتن استامینوفن بده دو برابر وزن.بعد روز اول هر ۴ ساعت.کمپرس سرد هم حتما بزار

بهتر از دو ماهگیه ولی باز باید تند تند تبشو چک کنی

چون دوتا واکسنن سخته باید خیلی حواست بهش باشه قطره مرتب بده و اینکه هر وقت دما بدنش بالا بود یه پیاز نصف کن بزار زیر پاهاش خیلی تاثیر داره

سلام من ده روز بیش دخترمو واکسن زدم به دوتا پاش واکسن میزنن یه پاشو روز اول حوله خنک بزار روز دوم حوله گرم بزار من یه ساعت بعداز واکسن بهش استا دادم بعدش هر شش ساعت استا دادم خیلی اذیتم نکرد دوروز هم تب نی نی تو هر چند ساعت چک کن