۳ پاسخ

اخ اخ اخ بدترین چیز حاملگی ویار و تهوعش هست انشالله ک خوب میشی
فقط من شنیدم توت خشک انجیر خشک و مغز بادام و پسته خیلی خوبه رو غذاهایی ک دلت برمیداره اب لیمو ترش بریز بخور زنجبیل مصرف کن البته کم
منم تا این هفته هنوز کم و بیش دارم تهوع ولی شنیدم کم کم خوب میشه عزیزم

عزیزم روزی دوتا بخور وعده. هاتو زیاد کن حجم غذا رو کم هرچی میلت میکشه بخور صبح ها نخود و کشمش سبز بخور زنجبیل هم خوبه به شرطی که یکم بریزی تو چایی یا آب جوش زیاد نه گرمیههههه

الهی بگردم 😔خدا کنه زودتر این ماهای اول وبگذرونی راحت بشی 🙏