۹ پاسخ

ولی تا ده روز طبیعیه دختر من هفته ای شکمش کار میکنه اذیت نمیشه شاید دل درد داره که اذیتش میکنه

فلوس بده دوسه روز هم دل دردش خوب میشه هم راحت شکمش کارمیکنه حتما این کارو بکن جواب میده عزیزم

یکم خاکشیر بریز تو اب ولرم یکم نبات بهش بده بخور عالیه اب سر نباشه ویکم پاهاشو ورزش بده شکمش رو طبق عقربه های ساعت دایره ای ماساژ بده با روغن زیتون معقدش رو با روغن زیتون چرب کن یا یکم گوش پاکن با روغن زیتون چرب کن و تا اندازه پنبه داخل معقدکن زود راحت میشه ترسم نداشت باش

مقعدش رو با روغن زیتون یا وازلین بچه چرب کنید اگه تا یکی دو ساعت نکرد به اندازه یه عدس کره بزارید رو زبونش بعد بهش شیر بدین شکمش هم جهت عقربه های ساعت ماساژ بدین

سلام عزیزم صابون شیاف کن بزار کار کنه بچه اذیت نشه.

سلام من خودم کره محلی با کمی هل ونبات آسیاب کرده آماده دارم ،قاطی میکنم هردوشونو بعد با کمی کره محلی قاطی میکنم میدم دهنش ، هم بادشکن هم باعث میشه روان پی پی کنه

اگه مطمئنی بخاطر سفت شدن شکمش اذیت میشه یکم با روغن زیتون سر گوش پاک کنو چرب کن ببخشید مقعدشو تحریک کن شکمش کار میکنه

سلام عزیزم شکم را چرت کن خوب میشه اونی کی دوروز اشکال نداره تا ده روز طبیعیه

سلام عزیزم شیر خودت بهش میدی یاشیرخشک