۱۰ پاسخ

سلام‌‌.بهتره همونارو بدید.قطره های خارجی مخصوصا اونایی که اهن وویتامین قاطی هم هستن اصلا مناسب نیست چون درصداهنش هم کمتره ویتامین هم به اون اندازه نمیرسه به بدن خیلی هم گرون هستن

عزیزم قطره ویواکیدز خوبه طعم پرتغاله و بچه دوست داره قیمتش ۴۰ تومنه کمیاب هم شده

سلام عزیزم مولتی بهداشت رو بهش میدم پشتش اب بهش میدم عزیزم زیاد به این چیزا توجه نکن غذاهاش رو مقوی کن

من زيتوكيد ميدم عزيزم ولي اين هم اونقدرا خوش طعم نيست ولي قطره ي خوبيه

سلام عزیزم،من قطره ادزیر میدم،هم آهنه هم مولتی ویتامین.دخترم راحت میخوره

من زیتوکید میدم‌چهارده

سلام عزیزم قطره ی بهداشت رو من اصلا دوس نداشتم چون حتی وقتی روی لباس میریخت اصلا پاک نمیشد چه برسه به دندون.الان آدزیر میدم و بعدش مسواک که میزنم راحت میره.

ببخشید قطر. ه رو کجا نگه داری میکنین داخل یخچال یا خار ج از یخچال

زیتوکید بدین ۷ تومنه ایرانیه خوشمزه است

ویتوکید ۸تومن.