۶ پاسخ

واکسن ۴ ماهگی کلا یکم تبش بالاس.هر ۴ ساعت قطره بده .و هی دستمالو با آب ولرم مرطوب کن و بزار رو پاهاش.الانم که هوا گرمه ترجیحا لباسشو خنک تر تنش کن

بسلامتی.خب 3دهم ک بالا نیست.یه ذره لباساشو کم کن.کمپرس سردم بذار براش.همون استا کنترلش میکنه

خیلی بالا نیس که عادیه
همون استا بده هوا هم گرمه خیلی لباس تنش نکن.ی وقت تب کرد پاشویه کن

خوبه درجه تبش با توجه ب واکسنی ک زده... دکتر ب من گفت تا 37/3خوبه...بیش تر تب حساب میشه.. حوله سرد بزارید روز اول.. روز دوم گرم

پاشویش کن قطره شو هر 4ساعت بده روز اول طبیعیه

سلام، پاشویه ش بده خیلی خوبه