۳ پاسخ

بابا من تا 5 ماهگی عادت کرده بودم تا 6 صبح کارامو انجام می‌دادم دخترم نمیخابید. باهم بیدار میموندیم. فیلم میدیدم. روزا هم تا عصر می‌خوابید. الان که کم مونده شش ماهش بشه درست شده 😐ولی پدرم در اومد.. روزو شبم قاطی شده بود حسابی داغون بودم. انشالله گل دختر ما زودتر خوابش تنظیم شه خودتونو اذیت نکنید با شرایط کنار بیایید

عزیزم بچه ها اول اینجورین تا ی مدت بعد عادت میکنن دختر منم همین طور بود الان دیگه شبا بهتر می خوابه

هیچوقت این کار نکن اینا طبیعت دنشونه دنیا میان تا حداقل دو ماه یا س ماه میکشه شب و روزشونو پیدا کنن