۴ پاسخ

بخور منم نمیدونستم اوایل چندین بار خودم ،،،،کم بخور که استرس نگیری ولی جورینیست ک اصلا نخوری

کلا زیاد خوردن هر چیزی ضرر داره اگر هوس کردی با یکبار خوردن هیچی نمیشه ولی واسه اینکه خیالت راحت بشه گلم توی کلاسای تغذیه بارداری شرکت کن یا از یک مامای آشنا به امور تغذیه بپرس ، من خودشم شخصا پرسیدم البته واسه قهوه گفتم من هوس کردم گفت کی‌گفته ضرر داره شما در هفته ۲ یا ۳ بار به میزان کم بخور هیچ ضرری نداره ، به دفعات زیاد و میزان زیاد ضرر داره

من از اول بارداریم خوردم تا حالا شاید ۷ بار .کرفس بد نیست اصلا وابدا .تخم کرفس بده .دکترم گفت البته گفت بخور خیلی عالیه

سلام من ک میخورم، خورشتو ک خالی خالی نمیخورن ک زیادی بشه،یکم میریزن رو برنج
درحدی نیست ک آسیب بزنه