۶ پاسخ

عزیزم چکار کردی اسهال پسرت خوب شد من دیگه موندم چکار کنم

وای خداپسر منم اسهداله یعنی باید یه هفته این وضعیتو تحمل کنم بچم میشه استخون که

سلام دختر من میخواد دندون در بیاره اسهال شده قطره پدی لاکت گرفتم امیدوارم خوب بشه الان 1 هفته هست اینجوری شده کته نمیخوره فقط ماست و سیب و آبمیوه میخوره اشتهاش هم از دیروز بد شده

دندون در اوردن باعث اسهال نمیشه اما چون موقع دندون در اوردن دستشون یا چیزهای اطراف رو زیاد توی دهن میکنن و ممکنه آلوده باشن اون آلودگی باعث اسهال میشه

سلام ممکنه از معده اش باشه منم دختر اینجوری بود دکتر گفت از معده اش هست دارو داد خوب شد

ممکنخ از دوندونش باشه از بهداشتم‌سوال کنی‌همینو میگن