۳ پاسخ

من از اول شیر کمکی دادم هر وقت شیر کم داشتم ک سیرش نمیکرد میدادم بهش! شیر خشک آپتامیل مزه اش جوریه که بچه سینه مادرو ول نمیکنه! پسر من که شیر خودمو بیشتر دوست داره!

من فقط نصف شبی که دیگه شیر تو سینه هام ندارم
یه پیمونه یا یکی و نصفی میدم دخترم
که همشو هم نمیخوره

خودم هم نمیخوام عادت کنه به شیر خشک .سعی میکنم کمتر بش بدم

من شب ها شیر خودمو میدم چون هورمون رشد بچه ساعت ۹ شب تا سحر ترشح میشه اما چون روزها هم کارم زیاده هم شیرم کمه دو سه وعده شیر خشک میدم.البته عزیزم نمیشه کار خاصی کرد تا بچه شیر مادر رو ول نکنه بعضی بچه ها از بدو تولد شیر مادر رو نمیخورن بعضیا هم شیر خشک رو اصلا نمیخورن.بستگی به شانستون داره که بچتون دوتاشو هم بخوره.اما من تجربه شخصیم اینه که اگه انبه یا آب انبه زیاد بخورید شیرتون خوشمزه و غلیظ میشه و بچه به شیرتون عادت میکنه