۵ پاسخ

از این ترکیب نباید همیشه استفاده کرد فقط اگه پای بچه سوختگی داره یا قارچی شده باشه اونم بمدت سه روز فقط،نمیشه جایگزین زینک یا کالاندولا همیشه استفاده کرد اثر درمانی داره نه پیشگیری چون هیدروکورتیزون کورتون هست به مدت طولانی استفاده بشه هم پوست رو نازک میکنه هم روی غدد فوق کلیوی اثر میذاره،کلوتریمازول هم ضد قارچه

مامان کارن درست میگه بیشتر از سه روز استفاده نکن من قبلا استفاده کردم زود جواب میده بعد که سوخنگی بهتر شد پمادهای دیگه یی رو استفاده کن تا تشدید نشه

من فقط روغن نباتی میزنم و گهگاهی باز نگهش میدارم خیلی تاثیر داشت

ممنونم
روزی چند بار بزنم؟

منم اینکارو میکردم تاثیر داشت اما نه زیاد
دیشب که سوختگیش شدیدتر شده بود این دو پماد رو امتحان کردم خیلی بهترشده تقریبا70 درصد بهتر شده