۶ پاسخ

والا من ک مرغ درست کنم میزنم شله زردم خوردم هیچی نشده زعفران وقتی غلیظ دم کنی بخوری ضرر داره

اگ دلت میخواد ی باربخور ولی دیگ نخور دورازشما باعث سقط میشه

بخور عزیزم نوش جونت اما به اندازه. زعفران در صورتی ضرر داره که غلیظ دم کنی وبخوری

حالا مثلا یه وعده در روز یه چیز زعفران دار بخوری ایرادی نداره ولی نه اینکه هر روزی باشه، اما خود من که نخوردم اصلا

در حد میگن ضرر نداره
ولی من باشم ریسک نمیکنم

عزیزم همه چی دست خداس من کیست داشتم پریودمم نامنظم بود فک میکردم باز عقب انداختم لیوان لیوان زعفرون خوردم هیچیم نشد بعد دیدم حاملم
بخور کمش اشکال نداره منم میخوام شله زد بپزم امروز