۶ پاسخ

دکتر آرش هشت ماهگی بهش داد گردو بادام پسته و کنجد سفید گفت میکس کن تو فرنی و سوپش میتونی اضافه کنی عزیزم

سلام بادوم، گردو، فندوق،پسته باید از هر کدوم کم بدی ببینی حساسیت نداشته باشه اگه حساس نبود هر چهار تا رو باهم پودر کنی و مخلوط کنی بدی بخوره فقط باید تازه به تازه پودر کنی بهش بدی چون روغن داره قارچ میزنه

مغزها خوبن ولی خیلی گرم هست طبع شون به نظرم نباید زیاد داد گرمیشون میشه

سلام من که میدم ولی میگن حساسیت زاس

تا یک سالگی فقط بادوم‌میتونید بدید

گردو و بادام و فندق و کنجد میتونی بدی ، مغز پسته فعلا زوده براش