۴ پاسخ

عزیزم سعی کن با جغجغه صدا دار و رنگی حواسشو پرت کنی و باهاش حرف بزنی هر دفعه مقاومتتو بیشتر کن که بغلش نکنی البته تو زمان های مناسب مثل شیر دادن غرق محبتش کن و بغلش کن که نیازش برطرف بشه

عزیزم بچه تا دوسالگی نیاز به آغوش مادر، یکی از نیازهای اصلیشه. از طرفی هم نباید سریع و فوری بغلش کنین که شرطی بشه و بفهمه بعد از هر گریه یه بغلی هم هست. کم کم و با بازی سرگرم کنین. عادت میکنه و تا گریه شدیدی نکرده سعی کنیم تحمل کنین و بغل کردنشو به تعویق بندازین. البته پسر منم همینه. گاهی چاره ای جز بغل کردنش ندارم. میگذره این روزا. سخت نگیرین به خودتون و کوچولو😊

عزیزم بچه تا شش ماه خودشو از مادر جدا نمیدونه پس نگران بغلی شدنش نباش، از شش ماه به بعد باید برای بغل کردنش تایم مشخص قرار بدی تا کم کم عادت کنه

بچه ها بیشتر اینجورین تو این سن ..یکم بزرگتر شه خوب میشه ..اون موقع اطراف شو قشنگ میبینه و سرگرم میشه با دسناش بازی میکنه ....یکم دیگه تحمل کن