۴ پاسخ

منم ۲۰هفته ام ولی هنوز متوجه نشدم.ولی دکتر گفت چون جفتم قدامیه دیرتر متوجه میشم تکوناشو

منم18هفتم گاهی کم حسش میکنم خ آروم از20هفته نیفهمی

منم ۱۸هفته ام‌جفتم قدامی اصلا حسش نمیکنم فقط گاهی اوقات شکمم سفت میشه فک کنم نی نی خودشو جمع میکنه

عزیزم خیلیا از هفته ۲۲ به بعد احساس میکنن و شمارش و نگرانی تکون خوردن بچه از هفته ۲۸ شروع میشه که باید حواست به تکوناش باشه الان خیلی زوده
به خیلی عوامل هم بستگی داره اینکه نوع جفتت چیه
چربی شکمت چقدره
شکم چندومته
اصلا عجله نداشته باش و تا هفته ۲۸ نگران نباش