۵ پاسخ

سلام عزیزم مام اون موقع رفتیم دکتر
گفتن که این زورا کاملا عادیه سرخ میشه کبود میشه هزار تا رنگ عوض میکنه بچه تا یکی دوماهگی ک کم کم بهتر میشه بخاطر نفخایی که داره یا عارق هایی که داره میتونه دلیل زور زدنش باشه

من خیلی مقاله خوندم راجب این مورد که چرا همینکه پیرم شیر میخوره شروع میکنه به زور زدن و بعدش بالا میاره از خیلیا پرسیدم با چند تا دکتر مشورت کردم آخرشم تو یه مقاله خوندم که بهش میگن سندرم دفع،...یعنی وقتی روده نمیتونه اوایل تولد دفع بکنه مغز به معده دستور میده که تو دفع کن و نوزاد بالا میاره
بعد ار چند ماه که روده های نوزاد کامل میشه همش رفع میشه نگران نباشی

عزیزم کولیک داره بچت

دختر منم اونجور بود الان کاملا درست شده طبیعیه عزیزم

عزیزم بنظر من به یه متخصص مراجعه کنین