۷ پاسخ

نرمی سرنوزادخصوصا جلو سر چونکه استخوان جمجمه سفت نشده طبیعی هستش گاهی احساس میکنین لب زیرپوست سرش جمع شده زیاد به خودتون استرس نداین هرروز که بگذره جمجمه شون سفت تر میشه زمان تولد توبیمارستان نوزاد رو چکاپ میکنن اگه خدای نکرده مشکلی بود اعلام میکردن
اگر با بزرگتر شدن نوزاد استخوان سفت نشد اونوقت به مزشک مراجعه کنید

اره گلم طبیعیه اصلا دست ب سرش نزنیااا الان نرمه و خدایی ناکرده جیزی میشه ب مرور بزرگتر ک بشه سفتر میشه

سلام عزیزم اره طبیعیه نگران نباش و دست هم نزن به سرش

آره عزیزم طبیعیه چند جای سر نرم باشه

اره گلم طبیعیه ب قسمت جلوش میگن شیردون

اره گلم طبیعیه فک کنم تا سه چهار ماهگی سفت سفت بشه نگران نباش

سلام اره عزیزم پسرمنم هنوزاینجوریه