۶ پاسخ

بچها تو این سن روزا خوابشون کم و سبک میشه اصلد خواب شب باید خوب باش اگه شبم خوب نخوابید ببر دکترر

عزیزم کم کم دیگه خوابش کم میشه عادیه

توی این سن ریتم خوابشون در حال شکل گیریه... باید سعی کنید سرشب تر، یه چرت بزنن که آخر شب به خواب عمیق و طولانی برن
مثلا ۸ بخوابن تا ۹ ،، بعدش یکی دوساعت بیدار نگهشون دارین، دوباره ۱۱ آماده خواب شن
خیلی زمان نمیبره تا تنظيم شن ،، دختر من فکر کنم تونستیم ظرف مدت ۴شب خوابشو از ساعت ۱ونیم بیاریم به ۱۱ونیم

پسر منم اینجوریه
چه اشکال داره
پسرم ۱۲ میخوابه ،صبح ساعت ۸ بیدار میشه
تو روزم هر دو تا سه ساعت یه بار میخوابه
نیار بدنشه خودش اینجوری دوست داره منم اذیتش نمی کنم
البته صبحا که بیدار میشه بخاطر دفعش بیدار میشه ،یکم دل درد و بعد دور از روی شما پی پی ...

سلام عزیزم پسر منم دقیقآ همنجوری مثلآ ده می خوابه یازده بیداره ساعت خوابش دقیقآ یک یا یک نیم شب

رفلاکس نداره یا اینکه دل درد