۵ پاسخ

کم شدن اشتهاش ممکنه از دندون دراوردن باشه
ضمن اینکه برای رفع زردی شیر مادر بهترینه.البته الان که گذشته،محض تجربه گفتم
برای زیاد شدن شیرم قطره شیرافزا و ماهی عالین

وقتی شیر خشک و شیر مادر میخورن بچه ها معمولا بعد از مدتی یکیشو پس میزنن کم پیش میاد هر دو رو بخورن.
وقتی بچه هم شیر خشک هم شیر مادر میخوره شیر مادر کم میشه.
بهت میچسبه ممکنه دوتا علت داشته باشه اظطراب جدایی . یا اینکه دندون درمیاره نمیتونه درست غذا بخوره.

من خودم وقتی خسته و عصبی ام شیرم کم میشه. استراحت کنم شیرم زیاد میشه.

حتما از دندونشه عزیزم، بچه ها موقع دندون بدقلق میشن و کم غذا، اینم ک فقط شیر خودتونو میخوره چون الان تو این شرایط بغل شما بیشتر بهش ارامش میده

شایدبخواددندون دربیاره آخه دخترمن موقعی ک میخواددندون دربیاره فقط شیرمیخوره