۳ پاسخ

دیگ از این ببعد رفلاکس خ کمتر میشه.۸ ماهگی بهش فرنی با شیرخشک خودش بده.حریره بادوم.سوپ سیبزمینی و عدس و گوشت بهش بده میکس شده

حریره اصلانده اگرم میدی فقط شیربادوم بده موزوزرده تخم مرغم نده اینارومن دادم شباخیلی گریه میکردیهوبلندمیشدباجیغوگریه دیگه نمیخواببدمعدش میسوخت سیب بهش بده میوه باگلابی سوپاشم زیادشل نده یه راه حل خوب دکتربه من گفت بدهرغذاش دوسه قاشق پوره به بده چون سرمعدروجم میکنه دیگه ترش نمیکنه

سلام عزیزم تخم مرغ فقط فعلان زرده از یه نقطه اما الان چند ماهی که بیشترش کردم سوپ برنج هویج مرغ لوبیا کدوسبز کدوحلوایی سبزی جعفری وگشنیز فعلان میتون بخورن میوه سیب وموز وپوره