۱۰ پاسخ

عززم بچه ۵ماهه که نباید هر دو ساعت شیر بخوره هر ۴ساعت ۱۲۰ یا ۱۵۰تا کافیه....پسر من هر ۴ساعت گاهی ۹۰تا میخوره.....دکترش گفت ۵ یا ۶ ساعت هم میتونه فاصله شیرش باشه و اینکه هر چقدر خودش خورد

هر ۲ ساعت ۹۰ سی سی خیلی خوبه
من هر ۳ ساعت ۱۲۰ میدم

سلام قطره زینک اشتها رو زیاد میکنه

خوبه که عزیزم دخترای منم همینجورین اکثرا.
نگران نباش گشنه بشن و بیشتر بخوان میخورن شاید هنوز میلش همونقدره

. خوبه دختر من هر سه ساعت یا سه و نیم ساعت 150 یا 180 تا میخوره ولی بعضی وقتا کمتر همون مثل دختر شما ولی شما باید فاصله شیردهی رو بیشتر کنی. دیگه معدش گنجایش بیشتر شیر داره

عزیزم عالیه دختر من ۶ماهشه ب زور بهش ۹۰تا میدم اونم هر۳ساعت خیلی اشتهاش کمه

دختر من هر ۳ ساعت ۹۰ تا میخوره اما برای شما چون بزرگتره هر دو ساعت ۹۰ تا خوبه که میخوره

دقیق میخوره.دختر من هر دو ساعت ۶۰ میخوره اگه بخوره البته.چند روزه خیلی کم‌شیر میخوره و همش بالا میاره.

عالیه دقیقه دقیق هستش هر یکونیم ساعت باید ۹۰ تا بخوره اما ۲ساعتی ۱۲۰ تا باید بخوره البته اون دیگه بستگی ب خود بچه داره ک همون ۹۰ تارو بخوره یا ۱۲۰ تارو

گلم به نظره من ۹۰ سی سی هر ۲ ساعت خوبه