۶ پاسخ

خب شیر خشک راحتتره وقتی میخاد سینه رو بمکه سختش میاد به نظر من اگه شیرتون خوبه شیر خشک ندید

علتش این شیرت کم‌ خوب سیر نمیشه ولی با شیر خشک کاملا سیر میشه
سعی اب هویج و ماکارونی و .... بخوری یا قطره شیر افزا
که زیاد بشه

عزیزم پسر منم همین شکلیه نفخ ک داره زور میزنه و گریه میکنه سینمو از دهنش میکشه بیرون

سلام عزیزم،شیرخشک طعم بهتری نسبت ب شیرمادرداره،بچه هاهم ترجیع میدن شیرخشک بخورن،ولی سعی کن بهش نده،من شیرخودم خیلی زیادبوداومدم شیرخشک براش گرفتم کمکی،ولی عادت کردب شیرخشک،دیگه شیرخودمونخورد،الان دوتاسینه ام خشک شده

برای اینکه مزه شیرخشک خیلی بهتر از شیرمادره ، سعی کنید کمکی شیرخشک رو موقعی که خوابه بهش بدید

پسر منم چنروزه همینطور شده شیر که میدم همش دستوپا میزنه انگار از یه چیزی اذیت میشه