۸ پاسخ

استامینوفن پاراکید به شکل سوسپانسیون
اینو امتحان کن شاید خورد با ۱ قاشق چای خوری اب جوشیده ولرم قاطی کن

پسر منم بالا میاورد من شیاف آستامینوفن استفاده میکردم اما الان میخوره طعم پرتقال رو

شاید تو حلقش میریزی سرشو یکم از بلند کن یواش یواش بریز تو دهنش تند میریزی معده اش سریع پس میزنه

گلم دخترایی منم اینجوریی هستن با اب قاطی کن بده بهش

سلام قطره اش رو عوض کنید شاید طعمش بهش نمیسازه یا دوسش نداره، پاراکید بگیرید طعم توت فرنگی هستش بیشتر بچه ها میخورن

دختر منم اين مشكل رو داشت دكتر گفت با يك قاشق چاي خوري آب قاطي كن بهش بده

باشیرت قاطی کن

شیاف 125 واسش استفاده کن اگه تبش بالا بود هر شش ساعت واسش بزن