۷ پاسخ

عزیزم سرلاک غذای تهیه شده مخصوص بچه هاست تو هر وعده سرلاک که به کوچولوتون میدین کلی ویتامین، مینرال و آهن گنجونده شده برای وزنگیری عالیه و از غلاتی تهیه شده که برای روده های بچه خوب باشه و جذبش آسون، من نمیدونم چرا میگن بده ولی واقعا خوبه برای بچه در ضمن توش نه مواد افزودنی داره نه نگهدارنده ،

سرلاک ارزش غذایی چندانی نداره اینو پزشک دخترم گفت
غذایی ک براش درست کنید ی چیز دیگس

هیچ ضرری نداره کاملا غنی شده هم هست
من سرلاک ارگانیک میدم

منم با مامانِ سوگند جون هم عقیدم... سرلاکای ایرانی همشون شکر و مواد نگهدارنده دارن!!! شکرش باعث میشه که نی نی تُپل شه!!!

خوبه منم یه روز در میون یه وعده اندازه دوقاشق برای دخترم درست میکنم

ماده ی مضری نیست ولی ارزش غذایی چندانی نداره و ذایقه ی بچه رو ب شیرینی عادت میده ک در آینده میتونه زمینه ساز چاقی و تغذیه ناسالم باشه

عزیزم سرلاک خونگی درست کن عالی پر از ویتامین