۹ پاسخ

ترنجبین از عطاری بخر ،خیس کن ابشو با قطره چکون بده به نی نی
از داروخانه قطره بیلی ناستر هم بگیر همون شیر خشت قدیم هست اما به صورت قطره اومده الان ،عرق کاسنی هم خودت بخور و بچتو بشور باهاش.من دقیقا همین کارا رو کردم

سکم شبر خشک بهش بده تا ادرارش زیاد بشه رفع بشه

منم بچم زردی داره انواع واقسام روش هارو امتحان میکنم ک زودتر رفع بشه .اول ازهمه خودت اصلا گرمی نخور غذاهای گرم نوشیدنی کلاهمه چی . یه قاشق ترنجبین رو یکم ابجوش بریز روش بهش بده .من خودم ازاولش میدادم بهش حالام با شیشه بهش میدم عاشقش شده.
یاشیرگاو بدنشو بشور بزار جلو افتاب جذب بدنش شه .
پاهاشو باعرق شاتره بشور خیلی مفیده .میتونی کل بدنشو چند ساعتی ک خوابه تو کلم بپیچونی زردیو جذب میکنه .من شیرخشتم دادم بهش .هندونه هم زیاد میخورم .دکتر میگه تا ۷۰روز طبیعیه و خودش رفع میشه

من نمیتونم شیر خودمو بدم

من زردی پسرم 13 بود روز بعد شد 9

کاسنی و یه ته استکان هر شب خودت بخور
ترنجبینم یه قاشق چایی یک روز در میان
اول یه اب بگیر بعد بریز تو استکان یه کم اب جوش بریز روش بزار یه 10 دقیقه بمونه صافش کن با قطره چکان از گوشه لبش اروم اروم بریز تو دهنش
می تونی بهش قطره ی شیره خشتم بدی دستورش تو بروشور هست
من هم بچم هم خودم اب انار خوردیم
ترنجبینو همین جور بهش بده بچتو حال میاره

من عرق کاسنی وشاطره میخوردم با عرق کاسنی حمامش دادم. عرف ترنجبین هم پشت گوش وپیشونیش می مالیدم. ارد جو هم تو پوشک می‌ریختم. زردی بچت چند عزیزم

والا عزیزم منم بچم زردی داره خودم خاک شیر میزنم به هندوانه .خیار.گوجه.نون سنگک طبع سردی دارن میخورم

من شنیدم میگن با عرق کاسنی بدنشو بشورید .ولی بالا سرش مهتابی روشن کنید