۸ پاسخ

سرلاک برنج چون گندم سنگینه

سلام دختر منم وزنش کمه دکترش دیروز سرلاک برنج تجویز کرد شما هم بذارین پنج ماهش حداقل بشه چون سرلاک برنج سبک تره نسبت به بقیه پس اول سرلاک برنج بده

فعلا زوده براش بزار ۵ ماه و نیمگی بهش بده مارک نستله اول از گندم شروع کن بعد حریره و گندم و موز گندم و میوه و گندم و خرما

من سرلاک نستله میدم
گندم موز

بیومیل سرآل
بی بی میل

سرلاک زوده عزیزم لعاب برنج بده و فرنی

بپرسید اگه سرلاک ۴تا۶ماه بود بگیرید وگرنه زوده برا سرلاک‌۶ببعد.

سلام دختر منم وزنش کمه دکترش دیروز سرلاک برنج تجویز کرد شما هم بذارین پنج ماهش حداقل بشه چون سرلاک برنج سبک تره نسبت به بقیه پس اول سرلاک برنج بده