۳ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش جوشهابه خاطرشیرته که میخوره واین که ماشالله داره وزن میگیره پوسته هاهم طبیعیه پسرمنم داشت به مرورکم میشه من باروغن نارگیل وزیتون چرب میکردم وباآروم بادست میکندم ازپسرمن توی سرشم پوسته پوسته شددکترگفت شب قبل که حمام میبری باروغن زیتون چرب کن الان برطرف شده حدودیک ماه ونیم طول کشیدتاتمام شد

سلام عزیزم
پوستش خشکه واگزما شده .
براش کرم استلاتوپیا موستلا بکیر خیلی عالیه فقط گرونه

سلام اگزماس پسر منم زد بردم دکتر پماد دادتاکریل بگیر بزن و ی پماد نرم کنند کودک بخر روزی دوبار بزن رسیدکی کن که بدتر نشه