۳ پاسخ

من دخترم همش شیر بالا میورد اصلا توجه نکردم ترسیدم هیچ دارویی بهش ندادم الان بهتر شده بنظر من اینا سر معده شونه بالا میارن عاروقشون درست بگیرین بالا نمیارن

سلام
عزیزم کی خوب شدنش اصلا معلوم نیست دختر من حدود ۳ ماهه نکسیوم میخوره هنوز جرات نکردم قطع کنم دکترش هم موافق قطع دارو نیست.
دختر منم شیر خودم رو که گاهی میخوره بالا میاره ولی شیرخشک رو نه
من که دیگه زیر نظر دکترش کمکی رو شروع کردم
شما هم صبور باش و سر خود قطع نکن دارو رو.
همون شیرخشک ای ار که اسید معده اش رو کنترل میکنه بده بهش.

سلام عزیزم .منم همین مشکل و دارم .شیر خودمو خیلی بالا میاره اما شیر خشک و نه .نمیدونم دلیلش چیه