۷ پاسخ

خب شیر میخواد بچه بهش بده چرا ندی؟شبا خوب با غذا سیرش کن که کمتر بیدار شه

طبیعیه اکثر بچه ها همینن خابش برد توخاب یه شیشه شیرخشک بده دیگه بیدلرنمیشه

شبهاقبل ازخواب حسابی سیرش کن‌ک بیدارنشه تندتند.منم دخترم اینجوربود.سرلاک گرفتم قبل خواب میدم زیادبلندنمیشه

عزیزم پسرم منم همین جوریه شیر رو بهش بده چرا بهش نمیدی؟؟

نه عزیزم پسر من الان ۱۱ ماه تموم کرده باز شبا پا میشه شیر میخوره کی گفته باید تا صبح بخوابه گناه داره طفلکی چه جوری دلت میاد🙁

تا یکو نیم سالگی شایدم تا دوسالگی بچه ها نصف شب بیدار میشن چون از شیرمادرتغذیه میکنن دختر ابجیم تا یکونیم سالگیش نصف شب بیدار میشد ولی خب کم تر یک بار یا دوبار.الان دختر منم ۵بار بیدارمیشه

سلام نه عزیزم هرچی بزرگتر بشن بیشتر گشنه میشن تو خواب و بیشتر شیر میخوان و باید بمکن تا صبح.