۶ پاسخ

خوب نیست نخوری بهتره

نخوری بهتره امکان داره باعث مسمومیت بشه من کلا تو بارداریم دوبار حوس کردم خوردم مشکلی پیش نیومده

خطر که شاید نداشته باشه ولی فایده ای نداره در کل جای غذای سالم و مقوی رو نمیگیره تو این ماهها بهتره زیاد خورده نشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی دکتر من تاکید میکرد که نخورم .

نمیگم اصلااال نخور چون تو این ۹‌ماه صد در صد ادم هوس میکنه.ولی توروخدا خیلی نخور اصلااا چون‌این چیزا واقعا ضرر داره

منکه خوردم نمیدونم خطرداره 🙄🙄

نخوری بهتره ولی من یکی دوبار ویار کردم و خوردم.چیزیم نشده.در حد یکی دوبار و کم ایرادی نداره.ولی خب اگه فشار خون داری نخور