۵ پاسخ

عزيزم دلش درده
قبل از خواب پاهاشو با اب ولرم بشور و اب روي شكم هم بگير يه من
بعد هم با لوسيون بچه يا روغن بچه كل بدنشو خيلي اروم ماساژ بده
راحت ميخوابه اينجوري

عزیزم اینا نشونه های کولیک هستش
نفخ و دلپیچه داره

واسه قره پدی لاکت بگیر صیح 5 قطره شب 5 قطره بهش بده
شربت اهورا نی نی هم بگیر براش دل درد شد گریه کرد میتونی تا 3 تا قطره چکون بهش بدی

قطره کولیک ایز هم بگیر روزی 3 ،4 بار میتونی بهش بدی هربار یه قطره چکون پر

خودتم اصلا غذاهای نفخ دار نخور مخصوصا فلفل سیاه ،پیاز چه خام چه پخته

هرچی خواستی بخوری سرچ کن تو نت اگه نفخ داره نخور

اگر مراعات کنی زود کولیکش خوب میشه
من پسرم کلا 20 روز طول کشید

پوشکشو چک کنین
اروغشوحتما بگیرین
لباس راحت تنه نوزادتون بکنین
گریمیچر بهش بدین اگه احساس میکنین کولیک داره قطره کولیتیک یک ربع قبله شیرتون بدین واگرباهمه این چیزااروم نشد ومشکلی نداشت
فقط وفقط شربت بی بی سد روبهش بدین تاصبح میخابه چون شربتش گیاهیه وبرای ارامبخشی وخواب اوری نوزادان موثره

عزيزم شايد دلدرد داره شايد كوليك داره

شاید نفخ داره عزیزم