۹ پاسخ

من همیشه تنهام شب شوهرم هست کاری آشپزخونرو انجام میدم روزا خواب یکم انجام میدم یا بازی میکنه برا خودش اگرم بهونه بگیره میبرم آشپزخونه پیش خودم موقع غدا درست کردن براش شعر میخونم گوش میکنه حرف میزنم باهاش صداش میکنم

من رمانی که باباش خونه اس غذای خورشتی هایی زمان زیاد میبره پختنش واسه فردا ناهار شب درست میکنم و کارامو زمانی باباش میاد خونه انجام میدم یا من نگه میدارم باباش کارا رو انجام میده

من پسرم برا جارو زدن با صدای جارو برقی وایمیسه راحت جارومیکنم ولی برا ظرف شستنو غذا درست کردن باید اول بخوابونمش یا پتوشو ببرم تواشپز خونه پهن کنم بزارم روش اونم زول بزنه ب دسته استیل لباسشویی خودشو توش بببنه نگاه وسایل کنه تا من اشپزی کنم اونم تا ی حدی وایمیسه بعد دیگه ن

من دقيقا هم از خانوادم هم از خانواده شوهرم دورم شوهرمم ٦صبح ميره ٩شب مياد سعي ميكنم برنامه ريزي كنم شام بيشتر درست ميكنم كه ناهارم بخورم اخر شب تمام ظرفارو جمع ميكنم تو ظرفشويي ميذارم
جارو هم جمعه ها شوهرم ميكشه بعدشم طي

خیلیییی سخت من غذامو معمولا شبا درست میکنم که همسرم هست روزا هم تا ظهر معمولا با پسرم سرگرمم چون صدا جارو برقی دوست داره بعد از ظهرها جارو رو روشن میکنم گرد گیری مو انجام میدم در کل سخت پسرم وروچک من باید حتما کنارش باشم

سلام منم خیلی تنهام یه چیز شیش ساله دارم ی دونه دوماهه واقعا نمی رسم به کارم

من وقتی خوابه صبح باهاش میخوابم وقتی بیدار میشه میذارمش تو زمین بازی میرم سراغ کارم

من بغلش میکنم تا غذا درست میکنم بعضی وقتا هم میزارمش زمین باهاش حرف میزنم وکار میکنم شعر میخونم

وقتایی که خوابه به کارات برس .وقتاییم که همسرت میاد بسپارش به همسرت برو غذا اینا درست کن.من صبح که شیر میدم بعدش پا میشم می رم کارامو میکنم تا بعدش که بیدار شد برم پیشش غذاتم شب قبل آماده کن.حانواده ها مگه تا کی میتونن پشیمون باشن.دیگه باید خودمون برنامه ریزی کنیم