۳ پاسخ

دلستر بخورین شیر افزا ...ماکارانی، کره عسل ،مایعات مثل چای .شیر ووخرما .
خامه هم باعث چرب شدن شیر میشه

سلام من دکتر خودمو دخترم بهم کفت پرتقال و سیب و حبوبات نفاخه نخورم

سلام، خوردن آبگوشت، شیر، خرما، مغز برای تقویت شیر و برای زیاد شدن شیر ابگوشت، خوردن زیره بعد از وعده های غذایی که باعث میشه نفخ هم از بین ببره و قطره شیرافزا، پودر لیدی میل و گالاکتومید برای ازدیاد شیر