۱۴ پاسخ

البته من از روز اول بیمارستان دادم زمانیکه گریه میکنه یا جاییش درد میکنه یا میخواد بخوابه

من میدم. تا ۶ یا نه ماه میدم. میترسم بیشترش عادت کنه سخت بتونم ازش بگیرن. تو کتاب روانشناسی دانشگاه خوندم خیلی خوبه.

من که میدم عالیه مادر دوم حساب میشه واقعا لازمه

سلام منم پستونک میدم اینطوری کمتر لج میکنه و منم به کارا م میرسم

من میدم بهش ولی هنوزم از دهنش میفته فقط وقتایی که میخاد بخابه دهنش میکنم یا بادستم میگیرم یا یه پتو میزارم جلوش که نیفته بعدشم که میخابه درش میارم بنظرم خوبه برا بعضی وقتا

سلام منم پستونک میدم خیلی خوبه مخصوصآ گریه میکنن با هیچی ساکت نمیشن دکتر هم گفت مانعی نداره

من هرچقدر تلاش کردم بیره نگرفت

خیلی خوبه من پسرم نمیگیره چیکار کنم

من‌هرچی تلاس کردم نخورد

من ندادم باباش شدید مخالفه

من که تا حالا ندادم
ولی بعضی ها از یک ماهگی میدن
گفتم یکم بزرگتر بشه شاید بهش بدم که سر گرم بشه باهاش فقط
چون اگه از ماه کمتر بدی عادت میکنه بعد سینه رو نمیگیره

من دادم به نظرم خوبه

منکه اصلا ندادم و نمیدم🙁

پستونک باعث نفخ معده نوزاد هم میشه من اصلا توی سیسمونی نگرفتم و اصلا بهش نمیدم