۵ پاسخ

عزیزم دختر منم هر بار به یه پهلو میخوابوندم بخاطر رفلاکس و سرش یه کم کشیده شده الان یکهفته ست بالشتک مخصوص استقاده میکنم که گودی داره و طاق باز میخوابونم که سرش گرد بشه

به سمتي كه دلخواهته بخوابون بعد پشتش رو با يه بالشت كوچيك يا پتو يا ملافه پُركن كه اگه خواست برعكس شه نتونه، البته نزار زياد بمونه ولي چند باري تو طول شبانه روز اينكارو بكن

وقتی خوابش میبره اروم سرشو بچرخون زیر اون سمت بالششم یه چیز بزار که نتونه سرشو بچرخونه اون سمت

عزیزم وقتی خوابه ب اون طرفی ک میخوای بخوابون یه چیزی هم بزار پشتش ک بر نگرده

وقتی میخابونیش کنارش یه پتو کوچیک بزار که نچرخه به یک سمت من همین کارو میکنم