۱۲ پاسخ

من خودم کامل ۲۲هفته به بعد حس کردم

سلام عزیزم. معولا از ۱۸. ولی اگه بارداری اول باشه از ۲۰. تکونای اول شبیه نبظن که حتی ببخشید ممکنه با گاز معده اشتباه بشه

دیر نکرده
برای منم تازه دو سه هفته است تکون میخوره ، تا هفته ۲۴ وقت داری

من تقریبا ازهفته ۱۶ مثل حباب میفهمیدم یکی دوهفتست کامل احساس میکنم ایشالله توهمین هفته ها احساس میکنی

من از 16هفتع فهمیدم . الانم ک 18هفتمه دقیق میفهمم مونده ب جفتت عزیزم من جفتم خلفیع .

بیست ب بعد و اگه بارداری اوله دیرتز

من ازهفته ۱۷تکونش رومثل نبض احساس کردم هنوزم احساس میکنم یاشبیه ویبره

بستگی داره اگر جفتت قدامی باشه یا چربی شکم داشته باشی دیرتر احساس میکنی تا هفته ۲۴ وقت هست

هفته۲۰به بعد شروع میشه

پسره ؟؟میگن پسر دیر تکون میخوره
برای من از هفته ۲۰ تکون خورد

به جفت قدامی ربط داره دیر متوجه شدن شما جفتت چیه

دکتر من گفت بیست ام به بعد.