۶ پاسخ

روز اول ۴ ساعت یکبار تبش که اومد پایین تر خوب بود هر ۶ ساعت تا تبش کاملا نرمال شه دیگه ندید

سلام تا فردا همون ساعت که واکسن زدین هر ۴ ساعت بعد اون ۶ ساعت

تا فردا ظهر ۴ ساعت بده بعدش ۶ ساعت

من که به دخترم واکسن زدن اومدم خونه قطره دادم باز ۶ ساعت بده دادم تا ۲۴ ساعت باید قطره بدی اونم ۶ ساعت ۶ ساعت

تا زمانی که مطمعن شدی جای واکسنش درد نمیکنه و تب نداره

روز اول چهار ساعت یکبار روز دوم شش ساعت یکبار بهش بده روز سوم هشت ساعت یکبار بهش بده