۷ پاسخ

نه عزیزم،ضرر زیادی نداره منم امپول میزنم هفته ای یکی
اگر ضرر داشته باشه طبیعتا واسه جنین دختر نیست واسه پسر چون پروزسترون هورمون زنانس

سلام.عزیزم منم دو قلوم ام و هفته ی ۲۱ از هفته ی ۱۹ امپول پروژسترون رو دکترم گفت باید قطع بشه و ب جاش هفته ای یکی پرولتون میزنم ولی هر شی شیافو دارم من هنوز حرکات جنینمو حس نمیکنم شما چی،؟

سلام عزیزم. ضرر نداره چون منم هنوز دارم استفاده میکنم. اگر ضرر داشته باشه مطمئن باش دکتر بهت میگه

ضرر داشته باشه دکتر بهت نمیده با خیال راحت استفاده کن

سلام عزیزم چجوری دوقلوباردارشدی؟؟؟یه دکتردیگه ام بروباهاش مشورت کن

عزیزم هرچیزی که دکترت بهت میگه اینجا کسی چیزی بگه براساس تجربیاته بدن هرکی باهرکی فرق داره پس بهترین کسی که ازنگرانی دربیاره شمارو دکترته چون ازوضعیتت باخبره 😊

عزیزم پزشکتون حتما صلاح دیدن ک واستون تجویز کردن اصلا نگرانی و استرس ب دلتون راه ندین