۷ پاسخ

منم دارم قرص زینک بخور گلم ولی تا شش ماه میگن همینطوره بعد خوب میشه

منم دقیقا همینطورم☹خودم قرص زینک گرفتم میخورم.

من که دارم کچل میشم دیگه 2 هفته ای هست شروع به استفاده ی روغن آرگان کردم کمی بهتره. البته شنیدم کف سر رو با روغن سیاهدانه ماساژ بدیم از ریزش مو جلوگیری میکنه

متاسفانه طبيعيه و تا دو سه ماه ادامه داره بخاطر بالا پايين شدن هورمونها بعد از زايمان. قرص هاي تقويتي ممكنه به رشد دوباره موهاي جديد كمك كنه ولي جلوي ريزش رو نميگيره

تو دوران شیر دهی اکثرا ریزش دارن تقویتی بخور با آرگان ماساژ اروم بده ریشه موهاتو هرچی غصه بخوری بدتر میشه خوده استرس باعث ریزش مو میشه 😉

منم ریزش گرغتم موهام گره میخوره توهم طبیعی تاجندماهی دوران شیردهی همه ریزش مومیگیرن بازدرمیاد‌

روغن آرگان خوبه عزیزم