۸ پاسخ

نه وصل کردنش درد داره نه کشیدنش فقط آدم یه جوریش میشه اصلا اذیت نمیکنه تازه نمیخوای بری دستشویی انقدر خوبه راحتی من بعضی وقتا که بچم رو پام خوابیده نمیتونم برم دستشویی میگم کاش سوند به خودم وصل کنم

سوند منو تو اتاق عمل وصل کردن چیزی متوجه نشدم موقع کشیدنم یه نفس عمیق میکشی درش میارن درکل دردی نداشت

نه اصلا درد نداره من اصلا متوجه نشدم موقع دراوردنش هم یه درد کوچولو تو چند ثانیه داشت

برا منم ن گذاشتن ن برداشتن دردی نداشت

سوزش بدی داره
من خیلی اذیت شدم
از زایمان بیشتر نیست ولی خیلی اذیت کنندس

منم یکی از دغدغه هام اینه سوند لعنتی اما گفتن بعد بی حسی موضعی میزنیم اما مشکل من زدنش راحت شد اما کشیدنش اعصابم خورده میترسم ...از طرفی میگم نهایتا دردش مثل امپول تزریقی میمونه یه لحظه دردمون میگیره اما سکوت میکنیم

درد شاید زیاد نداشته باشه ولی منو خیلی کلافه کرده بود همش میگفتم زود بازش کنین یه جوریه😩

عزیزم سزارینی هستی چندهفته می خواهی بری