۶ پاسخ

عزیزم منم تو هفته ی شما اینجوری میشدم همش میترسیدم که خدای نکرده مشکلی واسه نی نیم پیش اومده باشه ولی چیزی نبود چون جاشون تنگ شده از این به بعد حرکتشونم کمتر و آرومتر میشه نگران نباش، اگه در طول روز خدای نکرده هیچ حرکتی نداشته باشه اون خطرناکه

اگه حرکت داره نگران نباش چون بزرگ شده جاش تنگه هفته ۳۵ هم هستی عادیه

ی لیوان آب بخور بعد برو تو ی اتاق ساکت حرکت جنین اگر بیش از س حرکت باشه خوبه اگر نه خیلی نگرانی بهتره ب دکترت یا بیمارستانی ک زایمان داری اطلاع بدی

وای منم ـمثل تو ام چند روزه دارم از نگرانی میمیرم فردا میخام برم دکتر 😔یعنی خطر داره ؟

جاش تنگ شده به خاطر همینه
ولی بازم به دکترت حتما خبر بده یه سونو بری خوبه خیالت راحت میشه

منم همین شکلم فکر کنم جاشون تنگ شده دیگه دکتر گفت هرچی ریزم اگه حرکت داشته باشه اوکی