۷ پاسخ

فرقی نمیکنه دختر منم اول از بالا درآورد فقط خیلی بامزه میشه قیافشون مثه خرگوش میشن 😍

نگران نباش طبیعیه اصلا اشکالی نداره بعضی بچه ها اول بالا درمیارن

چ ربطی داره بعضی از بالا بعضیا از پایین درمیارن مهم اینه دندونش دراومده مبارک گلم

اره پسرمنم از بالا دراومد. الان پایینش داره درمیاد. بچه های ما فرق دارن😉😉😉

به مادرشوهرت بگو دختر من فرررررق داره تکه
اخه چه ربطی داره بعضی از بچه ها اینجورین دیگه

سلام عزیزم فرقی نداره از کجا در بیاد نگران نباش

مبارک باشه دندونای خوشکلش .به مادر شوهر جان بگو مهم اینه در اومدن از کجاش زیاد مهم نیست .حالا اگه نوه دختر در بیاره میگن از خوش شانسیه اما چون نوه پسره میزارن پای نحسی عروس .😅😅😅😅😅😅😅😂