۸ پاسخ

۵ دقیقه شاید نیاز خودشو برطرف میکنه ... باید ببینی ادرار و وزنش هم تغییر کرده یا نه...
اگه حالت کمونه به بدنش میده شاید رفلاکس هم داشته باسه. الان بچه ها تو این سن یکم بازیگوشی داره میکنه پسرمنم تقریبا اینطوری میکنه... موقع خواب الودگی بیشتر شیر میخوره

شایدم سیر باشه که نمیخوره..وزن اگه وزن گیریش خوبه پس مشکلی نداره.

سلام بزارش رو پات خوب تکونش بده بعد شیر بیش بده حین اینکه شیر میدی کمی تکونش یده ک بخوره.

تایم شیر مهم نیست اصل حجمشه شما ب وزنش توجه کن کم وزن بود ببر دکتر بچها هر ماه یجور رفتار میکنن

نه
بزار خوب گشنه ش بشه خودش بهت میگه
بچه ها سه ماهگی شیر و پی پی شون کمتر میشه و به مرور بهتر میشند

شاید رفلاکس داره بچه های رفلاکسی از شیر مادر امتناع میکنن

عزیزم بچه من از بچه شما فقط یه روز کوچیکتره.الان اون تایمی ک قبلن سینه رو نگه میداشت دیگ نگه نمیداره خیلی زود ول میکنه بچه منم همینجوریه یه کم مک میزنه دیگ ولش میکنه.بچه من با بازیگوشی شیر میخوره هی میکنه دهنش ولش میکنه.اگ گشنش باشه خودش میگیره

دختر منم اینجوری بود شما قبلا شیشه شیر بهش ندادین