۶ پاسخ

اگ حس میکنی زرده قطره بیلی ناستر بگیر هر ۸ ساعت ۵ قطره و آب جوش هر ۶ ساعت یه قاشق چای خوری و ترنجبین شیر خشت بده و دقت اگ بدنش زرد نیست زردیش کمه و با اینا برطرف میشه اگ زیاده ک باید دسگاه بیاری

اگه زردی داره حمام که میبریش با کاسنی ولرم بشورش...ترنجبین و شیرخشت بده بهش که زردیشو ازبین ببره

سلام.پوشکشو بازکن...صورتشو بادست خیس خودت آب ولرم بزن...دهنشو بگیرجلو سینه بزار تودهنش...بیدارنشد شیرتو بمال تودهنش که بهش مزه بده دنبالش بگرده

حتما دکتر ببر فردا واسه زردی ازمایش بده البته اونا میگن ۵ روزه بشه بعد بیار ،کلا نوزادا زیاد میخوابن ولی دختر منم روز قبل اینکه ببرمش دکتر واسه زردی خیلی خوابید انشاالله ک زردی نیس ولی دکتر ببر حتما

مگه هر دو ساعت شیرش نمیدی قندش نیفته بچه بزر درکونش یه خورده محکمتر

سلام یکی ازعلائم زردی بی حالیه.. هرچی شیرم نخوره زردیش بیشتر میشه...الان سعیتو بکن ب زور بهش شیر بدی یا بدوش بریز توی شیشه ک راحتتر بخوره...فردا حتما دکتر ببر تا زردیش بیشتر نشد