۵ پاسخ

سلام عزیزم روغن زیتون گرم کن باگوش پاک کن بزن داخل مقعدش یواش شکمشو درجهت عقربه های ساعت بمال

سلام روغن کرچک بزن دور ناف و روی مقعدش

سه روز که اشکالی نداره عزیزم پسرم تا یک هفته هم طول میکشه،باروغن زیتون شکمش رو ماساژ بده من دو سه قطره روغن زیتون با اب بهش میدم شکمش کارمیکنه

دختر من هم همینطور بود ۲/۵ماهه هست. دکترش گفت صبح ها قبل از شیرش ۱ سی سی روغن زیتون بده و ۵ سی سی آب جوشیده ولرم.
خیلی بهتر شد. شما هم امتحان کنید

خودتون روغن های گیاهی بخورید شیرتون چرب میشه مثل زیتون و بادام وکنجد