۴ پاسخ

شیر خشک آپتامیل فعلا بهترین وزن دهی خوبی هم داره ولی با پزشک بارم مشورت کنید بهتره ولی یادتون باشه به هیچ عنوتن شیرینی به شیر خشک اضافه نکنید چون شیر خشک خودش شیرین تر از شیر مادره این جوری ذائقش به شیرینی میره

عزیزم اگه خودتون شیر دارید شیر خیلی بهتره از شیرخشکه اگه نمیتونید واسه استفاده از شیرخشک با دکترش مشورت کنید

وای منم خیلی دلم میخواد شیر خشک بخوره. ببلاک خریدم دو سه بار خورد...دیگه نخورد

ببلاک و آپتامیل خوبه و حتما داروخونه میرین بگین چندوقتشه. و اینکه تا چندوقت یکم شکر یا یکم نبات قاطی کن ک شیرین شه بخوره تاعادت کنه بعدش دیگه نیازی نیس