۵ پاسخ

من بچم بريچه بعضي اوقات چنان ميزنه تو مثانم كه نگو

ممکنه بریچ باشه و چون پاهای کوچولوش پایینه ب پایین ضربه میزنه شما رتعاشاتش رو تو واژنت حس میکنی.

منم همین طوری هستم جفتم پایین بود دوماهه نرفتم سونو نمی‌دونم اومده بالا یانه

ماله منم عزيزم احتمالا برگشته من سونو كه رفته بودم گفته بودن ميخواد برگرده ني ني ، الان همضربه هام پايينه تو واژن نيست ها البته تو پهلو هام و پايين تر از ضربه هاي قبليش هست

شكم ات هم افتاده شده؟؟؟؟