۸ پاسخ

چه فرقی داره زن داداشم درد نداشت مامانم دفت براش دکتر اورد بالاسرش تا زایمان کنه کلی ام ماساژش داد با اب گرم و روغن تا لحظه اخر بالاسرش بود هروزم تا روز مرخصی می امد بالاسرش چکش کنخ

بله واس منم دکتر نمیاد بالاسرم

سلام عزیزم. منم میخوام طبیعی زایمان کنم از دکترم پرسیدم روز زایمان هستی گفت اگه اون روز شیفت باشم هستم والا نه 😐

عزیزم معمولا دکتر ها با چند بیمارستان همکاری میکنن و چون طبیعی تایم مشخصی نداره قول امدن نمیدن امکان داره موقع زایمان شما همون لحظه بیمارستان دیگه ای درحال عمل باشه نتونه بیاد

برا زایمان طبیعی متخصص نیاز نیست ماما هستش ولی برا سزارین فقط متخصص میاد

طبیعی سزارینش فرق نداره.مهم بیمارستانی که میری هستش که دکترت با اون بیمارستان کارکنه یانه.دولتی خصوصیش مهمه

اره همینطوره‌.ماماهای که باردارها در طول نه ماه پیششون میریم..نود درصدشون با خصوصی ها کار میکنن..یعنی اگه بخای خصوصی بری مامات میاد سروقتت..اگه دولتی بری نمیاد....برای من که همینطوره

بستگی ب بیمارستان و دکترت داره