۹ پاسخ

ماشاالله😍

من اولين تكون رو هفته ٢٣بود
قبلش در حد نبض فقط حس ميكردم

من از هفته22 حسش کردم قبلش خیلی کم بود تکوناش بعد 22خیلی بهتر حسش کردم

😐😁خیلی هم‌خوب من ک‌هنوز چیزی متوجه نمیشم

اره عزیزم مال منم تو این هفته مشخص بود

سلام گلم عزیزم خوش به حالت. من نی نی تکون نمیخوره فقط درحد نبض. بعصی موقعا انگار تکون میخور بعد میگم نه نی نی نبود. به دکترم گفتم گو فعلا کوچیک. ولی سنو دادم تو سنو دیدمش تکون میخورد.برا منم دعا کنین تکون نی نی بفهمم خیلی تو کردن.لابد نی نی من دختر فضولی نیست 😎

اره😍😂منم ی روز قبل عید باباش دستشو گذاشت رو شکمم چنان لگدی زد ک باباش ی لحظه ترسید😂😂

ای جونم منم ذوق کردم 😢😢😢😢احساساتی شدم خدا برات نگهش داره

آره ماله منم همینجوریم

سلام عزیزم ببخشید میگم سونو انومالی باید چند هفته انجام داد؟