سلام کیا شیر خشت دادن ب بچشون واسه زردیش

۹ پاسخ

ببخشید تایپ گوشیم ریخته بهم یه جا از کلمات رو بد تایپ میکنه اونجا گفتم زردیش اورد پایین

سلام عزیزم منم شیرخشک بهش دادم بااینکه شی خودم میخورد روزی سه چهاربارمیدادمش و مفصل هم شی خودم هم میدادم..براش مهتابی گرفتیم دوروز گزاشتی زیر مهتابی و فورا زردیش اوکراینی و تازه بهش فلوس هم میدادم و شیشه پستانک رویه درجه پرمی کردم میدادم درروز چهار درجه از شیشه میدادمش شکر خدا در عرض یک هفته هم نشد اومدپایین پایین

بهتره كه شبر خودت رو بدي و تند تند هم بهش شير بدي وخودت هم خاكشير وشيرخشت بخوري

من فقط خودم خوردم ترسیدم به بچه بدم.به بچه فقط دو سه قطره لیموشیرین دادم.

من بیلی ناستر دادم

من قطرشو میدادم
اسمش بیلی ناستر بود

سلام من دادم بهش

سلام منم دادم. دو قطره. شیرخشت به شدت سرده و اصلا نباید زیاده روی کرد. فقط به اندازه دو سه قطره

سلام من دادم چطور