۹ پاسخ

معمولا میگن بچه وقتی مادرشو میشناسه موهای مادر میریزه... مکمل آهن خارجی شو بگیر بخور...
کچلم بشی مومصنوعی میزاری غصه نخور😉😉😉😉😉😉😉

بله خیلی مامانا هستن ب علت کمبود ویتامین اینا همه برمیگرده ب دوران بارداری چون خانومایی هم هستن ک شیر خشک نیدن ریززش دارن تا س ماه بعدزایمان آهن کلسیم مولنی باید خورده بشه ب خودت برس کوتاه کن موهاتو

بله طبیعیه به خاطر شیر دادنه،قرص کلسیم استفاده کن

طبیعیه شامپو قهوه از داروخانه بگیر

بله تغییر هورمونه معمولا همه ریزش میگیرن

منم موهام خیلی میریزه و خیلی کم شد

همه دارن خيالت راحت😆مولتي ويتامين و اهن رو ادامه بده اين مرحله بايد سپري شه

من الان 4ماه و نیمه هم کلسیم میخورم هم آهن
ولی باز ریزش مو دارم
در کل طبیعیه

بله خیلی هم شدید بود یه دوره داره برای من الان خیلی ریزش کمتر شده قرص زینگ پلاس هم میتونید مصرف کنید